Θέλουμε να είστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας από την OATH.

Θα δεχτούμε με χαρά την επιστροφή των προϊόντων που αγοράσατε απευθείας από εμάς στο www.myoath.gr.

Θα χρειαστούμε:

Να μας αποστείλετε email εντός 14 ημερών από την ημέρα παράδοσης στο info@myoath.gr με το όνομά σας, τον αριθμό παραγγελίας και τον λόγο της επιστροφής.

Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί, ανοιχθεί και να γίνει η επιστροφή στην κατάσταση που το είχατε παραλάβει, χωρίς κάποια φθορά.

Εάν η επιστροφή γίνεται λόγω δικού μας λάθους, ενημερώστε μας, ώστε να το διορθώσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Εάν η επιστροφή γίνεται για οποιονδήποτε προσωπικό λόγο, τα έξοδα επιστροφής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Επίσης σας προτείνουμε να δρομολογήσετε την επιστροφή μέσω της συνεργαζόμενηςμε εμάςcourier με το απαραίτητο tracking number, καθώς δεν μπορούμε να φέρουμε ευθύνη για τυχόν απώλεια του δέματος κατά την επιστροφή του.

Εξαιρέσεις/Μη επιστρεφόμενα είδη

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να δεχτούμε επιστροφές σε προϊόντα με έκπτωση, set ή LimitedEdition προϊόντα.

Αλλαγές προϊόντων

Ο πιο γρήγορος και απλός τρόπος αλλαγής είναι με την επιστροφή του προϊόντος σε εμάς. Το προϊόν θα πρέπει να πληροί τις προαναφερθείσες προδιαγραφές (άθικτο και αχρησιμοποίητο). Μόλις γίνει αποδεκτή η επιστροφή, μπορείτε να κάνετε νέα αγορά με τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Επιστροφή χρημάτων

Θα ειδοποιηθείτε άμεσα μόλις λάβουμε την επιστροφή σας, ώστε να σας ενημερώσουμε αν εγκρίνεται η επιστροφή των χρημάτων. Εάν εγκριθεί, θα λάβετε αυτόματα τα χρήματα με τον τρόπο που έγινε η πληρωμή. Κάποιες φορές, ενδέχεται να υπάρξουν τραπεζικές καθυστερήσεις.