Η OATH είναι μια μικρή επιχείρηση, που ειδικεύεται στο κομμάτι των αρωματικών προϊόντων. Η αρχική ιδέα ξεκίνησε εν μέσω της δεύτερης καραντίνας, όπου βρήκαμε χρόνο για να ασχοληθούμε με την αγάπη μας προς τα αρώματα.

OATH σημαίνει όρκος. Ο όρκος του Ιπποκράτη, μια από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις στην ανθρωπότητα, αναφέρεται στην ηθική εξάσκηση της ιατρικής. Ο Ιπποκράτης πρώτος εισήγαγε την αρωματοθεραπεία στη ζωή των αρχαίων Ελλήνων. Με αυτή την αρχική έμπνευση, μεταφέρουμε την αγάπη μας για τα αρώματα, δίνοντας τον δικό μας όρκο για μια μοναδική αρωματική εμπειρία.

Αγοράζοντας προϊόντα με την υπογραφή της OATH, σας ορκιζόμαστε ξεχωριστά προϊόντα, φυτικής προέλευσης, χειροποίητα και γεμάτα αγάπη.Όλα μας τα κέρινα προϊόντα είναι παρασκευασμένα με 100% κερί σόγιας, καθώς και όλα τα αρωματικά χώρου είναι φυτικά και δεν περιέχουν αλκοόλες. Ο στόχος, η δική μας OATH να είναι και δική σας. Μας χαροποιεί όταν ξέρουμε πως τα δικά μας προϊόντα αγκαλιάζονται με τόση αγάπη, και βρίσκονται μαζί σας σε κάθε προσωπική στιγμή.

Γιατί κερί σόγιας;

Το κερί σόγιας δεν απελευθερώνει καρκινογενή αιθάλη μαύρου άνθρακα, σε αντίθεση με το κερί παραφίνης. Έτσι, το κάψιμό του γίνεται χωρίς να απελευθερώνονται τοξίνες και ρύποι.

Ένα κερί σόγιας, καθώς καίγεται σε χαμηλότερη θερμοκρασία, διαρκεί έως και 50% παραπάνω από ένα κερί φτιαγμένο από παραφίνη. Ένα ακόμα θετικό της χαμηλής θερμοκρασίας καύσης του είναι πως στο ενδεχόμενο άμεσης επαφής με το δέρμα, δεν υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει έγκαυμα. Έτσι, έχουμε ένα προϊόν το οποίο διαρκεί περισσότερο, με πιο έντονη μυρωδιά.

Γιατί ξύλινο φυτίλι;

Ένα ξύλινο φυτίλι είναι 100% οικολογικό και λειτουργεί εξαιρετικά με ένα φυτικό κερί σόγιας, καθώς συνδυαστικά αποτελούν την πιο ασφαλή και eco-friendly επιλογή για κερί. Ταυτόχρονα, καθώς δεν είναι εμποτισμένα με παραφίνη, εν αντιθέσει με τα συμβατικά φυτίλια, δεν είναι τοξικά, οπότε ο καπνός τους δεν είναι επιβλαβής.