Με κάθε αγορά σας κερδίζετε πόντους. 

Κάθε  αντιστοιχεί σε έναν πόντο.

Οι πόντοι υπολογίζονται κατά την ολοκλήρωση των αγορών σας. 

Μπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας όταν συγκεντρώσετε από  50 ως 300 πόντους,  βάσει του παρακάτω πίνακα: 

 ΠΟΝΤΟΙ

 ΠΟΣΟ ΕΚΠΤΩΣΗΣ

50 

5 

100

10 

150

20€ 

200 

25 

300 

50€ 

Για κάθε 50 πόντους που έχετε συγκεντρώσει δικαιούστε έκπτωση 5€. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να μετατρέψετε τους πόντους σας σε εκπτωτικό κουπόνι το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άμεσα. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, έπειτα μεταβείτε στο “Λογαριασμός > Οι Πόντοι Μου” και τέλος πατήστε το “Μετατροπή πόντων σε €”. Χρησιμοποιήστε το κουπόνι που δημιουργήθηκε σε επόμενη σας παραγγελία. Οι ελάχιστοι πόντοι που απαιτούνται για εξαργύρωση είναι 50, ενώ οι μέγιστοι πόντοι που μπορείτε να εξαργυρώσετε ανά κουπόνι είναι 300.

Η εξαργύρωση των πόντων θα γίνεται για αγορά μεγαλύτερης των 5€. 

Η εξαργύρωση των πόντων αφορά μόνο στο κόστος της  αγοράς προϊόντων και όχι πρόσθετων επιβαρύνσεων, όπως έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

Οι πόντοι καταχωρούνται στον λογαριασμό σας κάθε φορά που μία παραγγελία ολοκληρώνεται και εξοφλείται. 

Το σύστημα των πόντων ( απόκτηση και εξαργύρωση) ισχύει μόνο για ηλεκτρονικές αγορές και μόνο για πελάτες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οι τηλεφωνικές ή άλλου είδους παραγγελίες δεν δικαιούνται πίστωση πόντων. Σε περιπτώσεις επιστροφής ή ακύρωσης παραγγελιών, οι ανάλογοι πόντοι ανταμοιβής αφαιρούνται από τον λογαριασμό σας.

Οι πόντοι δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο/λογαριασμό.